Artikler og nyheter2018-08-23T13:35:49+02:00

HOLD DEG OPPDATERT

NYHETER OG ARTIKLER

Dette er vårt hjørne av verden hvor vi informerer og diskuterer alt innenfor markedsføring, foto film, digitale trender og alt som vi ellers interesserer oss for.

Si Ja til Zoom møter

april 9th, 2020|

Digitale møterom har eksistert i mange mange år. Jeg tipper at etter korona karantenene vil det bli mange flere Zoom møter enn det var før. Samfunnet vil endre seg. Det som var før, blir forandret. Når jeg skriver ja til Zoom møter, så er det ja til digitale møter. Det kan være Teams, Google eller hva det nå heter alle disse møte programmene. Læringskurven er bratt. Du vett at det er i oppoverbakke det går oppover.

Vær enda mer synlig

april 8th, 2020|

Dagens tips er min "selv terapi" for å være mer offensiv og lære noe av denne Korona-tiden vi er inne i nå våren 2020. Hvis disse tipsene som er like mye tips til meg selv som de er tips til deg, kan få deg til å motivere deg til å ta action så blir jeg kjempeglad. #hjelpehverandre i vanskelige tider.

5 Video tips – del 1

januar 10th, 2019|

Dette er første innlegg og film inspirert og hentet fra Nils Arne sin nye E-Bok "Storytelling". Tips om innhold og målsetting

Hvordan gjøre suksess med PR

november 4th, 2017|

Hva skaper et omdømme? Artikkelen er skrevet av Nils Arne Johnsen som har jobbet i mediehus, og avis i over 30 år. Mye av teksten er utdrag fra boken til Ulf-Arvid Mejlænder. 90 % av PR handler om å gjøre de riktige tingene, så lite som 10 % handler om å snakke om dem.

Facebook tips som alle kan gjøre

oktober 17th, 2017|

5 Facebook tips til din bedrift. Artikkelen er tenkt til deg som trenger litt råd og veiledning i sosiale medier. Helt enkle tips som alle kan gjøre.

Video til Sandnes Havn

september 4th, 2017|

Ringrever jobber og har laget video for Sandnes Havn. Vi laget video til nettsiden ved hjelp av drone og håndholdt kamera. Sjekk ut her hvordan det ble gjort.

Drone regler

juni 3rd, 2017|

Droner er blitt litt sånn allemannseie og noen tror at det ikke finnes regler for droner. Men det gjør det. Her får du vite mer om hva som kreves.

Design med Canva

mai 30th, 2017|

Canva er et program med haugevis av templates som du kan bruke for å lage profesjonelle bannere i sosiale medier. Programmet er gratis. Artikkelen gir deg noen tips.

TA EN PRAT?

Har du en god idé du grubler på, trenger du en film til din Facebook profil eller nye bilder  til din bedrift? Vi kan hjelpe med alle aspekter ved din digitale tilstedeværelse. Ta en prat med oss da vel…