Film muligheter  (eksempler)

Når vi starter jobben med å lage filmer som hjelper deg med oppnå ønskede resultater, begynner vi med en «Tenketank» der vi intervjuer deg for å få den kunnskapen du sitter inne med om de som du ønsker skal reagere på dine historier. Vår oppgave er å hjelpe din bedrift til å fortelle historier som gjør en forskjell, enten det gjelder kjøp av produkter, eller det er tjenester? Folk liker å handle av folk de liker og tror på.

Hvem lager du film til?

Ringrever trenger det samme som dere, vi trenger å ta eierskap til vår egen historie. Din historie har ofte en start rundt kundereisen som dine kunder gjør fram til de bestemmer seg for å satse på akkurat dere? Kanskje vi bør begynne der? Hvem er de du ønsker å lage film for? Hva er problemene de sliter med? Hva kan du lage film om som gjør dem klar for å «reise» sammen med deg, og forhåpentligvis gjøre en handling som du jobber for å få seer til å ta en bestemmelse. Reisen kalles ofte for «kundereisen».

Priser varierer

Priser for film avhenger av hva du trenger? Hva er ditt behov? Hva er dine mål? Når vi skal lage filmer som treffer, virkelig treffer så må en bruke tid, og bruke det utstyret som trengs for å fortelle topp historier som treffer de rette personene. Dere betaler for tiden, utstyret, kompetansen og den kvaliteten du ønsker på filmene som produseres. Det er som med biler de tøffeste og beste modellene koster mest.

Konkurransedyktige priser

Vi vet at vi har konkurransedyktige priser. Ringrever har partnere som danner et solid TEAM til å hjelpe bedrifter og organisasjoner med godt innhold. Både når det gjelder artikler, film og foto. Hvis vi ikke kan klare å løse den oppgaven du har til oss, så vil vi hjelpe deg med å finne samarbeidspartnere som kan levere det du trenger.

Vil du vite mer?

Her er en lenke til vårt skjema for å fortelle oss litt om hva din bedrift vurderer av film – KLIKK HER

STANDARDPAKKE FILM

ET OPPTAK – MANUS

MUSIKK FRA ARTLIST

ET ARBEIDSMØTE INKLUDERT

KAT C – er rimeligste priser, men noe avhenger av hva du trenger. Ta kontakt for riktig pris.

Snakk med oss om pris – ring 901 74 099

FILM MED TV-PRODUSENT

Film der vi tilbyr vårt TEAM og produsent med erfaring fra TV-produksjon, storyboard og dialoger. Du skal velge dette alternativet hvis du ønsker en film som tar deg til et annet nivå enn standardfilm. Denne filmen trenger av og til et par tre opptak. Av og til trenger dere flere filmer med flere opptak og flere episoder. Snakk med oss så finner vi beste pris. Vi ønsker det samme som deg, vi ønsker du skal lykkes med din film, så vi har samme mål. Fornøyde kunder gir oss mer jobb.

Snakk med oss om pris – ring 901 74 099