SE NOEN FILM EKSEMPLER

Asfalt – Kokebok

Ideen som vi jobbet ut i fra kom fra Gatemagasinet Asfalt. De leide inn «June Kommune», og vi hadde noen knallfine timer sammen når June Kommune kokkelerte fra kokeboken til Asfalt. Formatet på filmen er «firkantet» som passer godt til Facebook – Instagram.

Produsent og redigering: Helen Christie Thu (Erfaring fra TV Produksjon i Brasil)
Kamera nummer to: Nils Arne Johnsen

Oppdragsgiver: ASFALT

Unik Mini – på racerbane

Robert Haugland spurte om vi fra Bil i Rogaland kunne bli med han til Sokndal på Motorcenter Norway sin nye bane. Det sa vi selvsagt ja til.

Reporter: Maren Ørn, vår journalist
Drone, kamera og redigering: Nils Arne Johnsen

Jaguarklubben i Rogaland

Når vi startet opp nettmagasinet Bil i Rogaland spurte Trond Furenes hos Jaguarklubben om vi ville bli med dem på en liten tur. Vi laget 4 filmer ut av denne ene dagen. En av de filmene er denne.

Produsent, foto og redigering Helen Christie Thu
Reporter: Maren Ørn
Kamera: Nils Arne Johnsen

Elisabeth sin sexy Mustang E-Mach

Vi fikk være med når Elisabeth fikk bilen levert hos Kverneland Bil. Hun var egentlig ikke så opptatt av biler. Men etter å kjørt Ford Mustang så endret det seg. Som hun sa «den bilen er jo bare rett og slett sexy». Filmen er en del av vårt nettmagasin Bil i Rogaland.

Reporter Maren Ørn
Film & redigering Nils Arne Johnsen

Ny maskin hos Smith Stål

Smith Stål har en ambassadør avtale med oss der vi lager film annenhver måned. Filmene bruker de på sosiale medier, og til sine proff kunder. Denne filmen viser litt om en ny maskin som gjør jobben mer effektiv for Smith Stål.

Kamera og redigering: Nils Arne Johnsen

Oppdragsgiver: SMITH STÅL