Project Description

Gullsmed Christophersen

Oppgaven for Gullsmed Christophersen er å ta oss av facebook. Bilder og filmer.

Storytelling – Over 100 år gammel butikk

Gullsmed Christophersen er mye mer spennende enn mange tror. Den ble startet i 1918 av Einar C Christophersen. Tenk deg hvor mange som har hatt arbeidsplassen sin hos Gullsmeden i løpet av alle disse årene.

Nils Arne har fått dukke ned i masse bilder og annet som Bjørnsen hadde i garasjen sin. Det blir til filmer fra historien. I tillegg tar han bilder av dagens produkter og lager Facebook innlegg. Produktene som gullsmeden selger er vakre minner som en kjøper til seg selv, venner eller familie. Når du ser produktet er det som om minnene dukker frem. Husker du når du ga meg gifteringen? Det sølvet fikk jeg i konfirmasjonen av tante. Og sånn fortsetter det.

En gang i uken møtes vi i butikken og tar en prat om hva vi skal gjøre fremover.

Kontaktperson: Karsten Bjørnsen

  • Briefing møte

  • Facebook & Instagram

  • Film & Foto

  • Storytelling

Se video

Utførelse

Gullsmed Christophersen er en av dem med årsavtale. Ringrever sin Nils Arne ønsker å ha 10 stk med årsavtale. (Det er fortsatt noen ledige plasser). De med årsavtale får en rimelig pris i måneden. Vi har tro på kontinuitet på sosiale medier, og også generelt i markedsføring. Vær på banen titt og ofte. La dine helter (målgruppe) vite at du finnes, og vis dem hva du kan.

Det er alltid kjekt å få vite at filmene og bildene blir tatt godt i mot av kunder og samarbeidspartnere. Video blir viktig i fremtiden. Du ser det på antall visninger og du ser at hvis du er i filmens målgruppe, da kan du uten problemer se en 3 minutt film eller lenger.

  • Film & redigering

  • Kompetanse

  • Storytelling / feelgood

Storytelling / historier
Visuelt flott WOW effekt
Gave ideer og minner
Få en rød tråd i markedsføringen

Resultat

I denne eksakte jobben, har jeg prøvd å få frem det feminine i meg selv. Det er for det meste damer som orienterer seg i gull & sølv verden. Mens mennene av og til er dem som kjøper gaven. Resultatene som jeg ser på sosiale medier syns jeg ser lovende ut. Gullsmeden er ofte på banen på Instagram og Facebook. Med historiene prøver vi å nå de som er interessert i Sandnes historie til å komme med innspill og få til en slags dialog. Tanken er å skille Gullsmed Christophersen ut i fra de andre på en positiv måte.

Sponsor Nordsjørittet2022-07-11T06:37:23+02:00
Sponsor Sandnes IL2022-07-11T07:22:52+02:00
SalesJobs2020-11-22T01:03:32+01:00
Port & Dørsenter2020-11-17T20:21:41+01:00
Birger Burger & Pizza2020-03-26T22:02:05+01:00
logo-ringrever

Klar for en prat?

HAR DU EN GOD IDE VI KAN HJELPE MED?

Kontakt oss