Project Description

Malerfirma OK Vedøy

Oppgaven er en videoserie og sosiale medier

Ringrever prøver å følge et konsept for Storytelling for bedrifter. Vi tror på helter / kunder / målgrupper ønsker å se ekte mennesker uten manus, med sine små feil, med smil og som gir dem den gode følelsen. Det ekte slår det sminkte…

Ambassadør kunder – årsavtale

Odd Kåre Vedøy hadde sett hva Nils Arne lager, og lurte på om det var mulig med et samarbeid. I briefingen kom vi opp med et konsept ikke så ulikt TV 2 sitt konsept «Tid for hjem». De lager en episode der de pusser opp. Mens her er det ofte nye hus som vises fra før maling. Deretter viser vi en film fra underveis og tilslutt viser vi en film hvordan det ble. Nils Arne har her en rolle som reporter. Arbeiderne er med på filmene, men de vil ikke stå frem på film. OK da stiller selvsagt Nils Arne opp som en OK Vedøy reporter :)  Du ser at han liker det.

Kontaktperson: Odd Kåre Vedøy

  • Briefing møte

  • Film & Foto

  • Sosiale medier

Se video

Utførelse

OK Vedøy tar tidlig kontakt for at Nils Arne skal legge inn i kalenderen når det skal gjøres film-opptak helt i fra starten på prosjektet. Når det er godt en uke reiser han nok en gang ut for å filme mens arbeiderne jobber. Til slutt er det siste del av serien fra prosjektet, det er når jobben er flott og ferdig. Odd Kåre ønsker å få hjelp til sosiale medier som Facebook og Instagram.  Malerfirma OK Vedøy har valgt årsavtale, 2.500,- pr. måned. En superdeal for 10 utvalgte firmaer.

  • Film & Foto

  • Reporter Nils Arne

  • Skiller seg ut fra andre

Film & foto
Skille seg ut fra andre i bransjen
Skape referanser
Markedføringshjelp

Resultat

Odd Kåre forteller at han kan ikke si helt om han har solgt mer male-jobber. MEN han får mange kommentarer og noen av utbyggerne nevner at de håper OK Vedøy lager film fra prosjektet, og det gjør de jo. Når Nils Arne var på besøk hos OK Vedøy, ble han ropt på av en av de ansatte som sa «Der er jo TV mannen». Han fortalte at dette ble snakket om både av ansatte og kunder. I markedsføring handler det mye om å bli husket og snakket om på en positiv måte.

Sponsor Nordsjørittet2022-07-11T06:37:23+02:00
Sponsor Sandnes IL2022-07-11T07:22:52+02:00
SalesJobs2020-11-22T01:03:32+01:00
Port & Dørsenter2020-11-17T20:21:41+01:00
Birger Burger & Pizza2020-03-26T22:02:05+01:00
logo-ringrever

Klar for en prat?

HAR DU EN GOD IDE VI KAN HJELPE MED?

Kontakt oss