Project Description

Sponsor Nordsjørittet

Inndeler ikon

Nyheter fra Ringrever   •   juni 2022

Ringrever er inne i en ny fase hvor vi har bestemt oss for å klatre på «tabellen». Nå har vi et lag bestående av tre ringrever på hver sin del av kompetanse innen innholdsproduksjon. Nå skal vi bare drille inn nytt system i laget for å fungere som «ett lag».

Nordsjørittet 2022

Ringrever var i møte med Aina hos Nordsjørittet om muligheter for å være med på å lage innhold til deres årlige magasin. Det endte med at Ringrever ble sponsor av rittet fra 2022. Vi bidrar med noen promotion filmer, og noen filmer ute hos bedrifter som deltar i rittet. Vi besøkte Masiv som har eget lag i bedriften. De bruker rittet for å ha sosiale happeninger både før rittet, i rittet og etter rittet. Etter rittet har de middag for alle, og i år gikk turen til SR Bank arena på Mods konsert.

Nils Arne deltok på rittet

Både Maren og Nils Arne ble meldt på rittet, men Maren måtte kaste inn håndkleet før start pga sykdom. Nils Arne satte et actionkamera på styre og hadde med ryggsekk med et videokamera og litt mat. Det førte til filmen fra rittet som du kan se lenger nede i artikkelen.

  • Vi lager promofilmer

  • Ringrever skriver noen artikler

  • Ringrever samarbeider om salg for Nordsjørittet

Nordsjørittet hadde for en del år siden venteliste for å delta på rittet. Det som skjer i nesten alle mosjonsløp der alle kan delta er at vi ser en synkende tendens. Det er vanskelig å peke på en ting som er årsaken med det. Ringrever tror det samme som Nordsjørittet at dette må vi prøve å gjøre noe med. Det trengs inspirasjon og motivasjon hos bedrifter og enkelt-menneske å gjøre noe i sammen med hverandre. Når det i tillegg gir bedre form så er det vinn vinn.

Sosiale treffplasser

Nordsjørittet har som sin visjon å få flere og flere til å bruke sykkelen. Rittet går langs nydelig natur fra Egersund til Sandnes. Det er også mulighet for å kutte ned lengden på løypa ved å starte fra Nærbø. Noen bedrifter gjør som Masiv, de melder på hele lag der bedriften betaler deltakeravgift og annet for å være med rittet. Det gir en gevinst inn i bedriften. Det skaper felles samtaleemner og vi trenger det sosiale etter pandemien.

Nordsjørittet trenger ny hovedsponsor

I 2022 mistet Nordsjørittet sin hovedsponsor gjennom mange år. Nå er tiden inne for ny hovedsponsor. En sponsor som ser nytten i være med på en miljøvennlig satsing, og være med på å skape inspirasjon i vårt lokalsamfunn. Nordsjørittet vil være opptatt av å bygge merkevaren til ny hovedsponsor gjennom å samarbeide om en avtale som setter fokus på hva sponsor har behov for.

Ringrever er i 2022 og 2023 med på møtene med sin kompetanse innen å jobbe med sponsing og markedsføring. Mest av alt skal vi være en spiller som er med på å gjøre hverandre gode.