Sterkere sammen

Inndeler ikon

Artikkel skrevet for Sandnesposten   •   næringsavis 2022

Active Elektro og Hå Elektro AS slår seg sammen etter lang tids samarbeid. De blir flere, og kan ta på seg større prosjekter. De utvider området og ønsker nå også å bli store på Jæren, i tillegg til sør Rogaland.

Gründer, Terje Aase, har drevet Hå Elektro AS siden 1997, og har hovedsakelig tatt oppdrag på Jæren. Nå utvider de området og kan ta på seg større oppdrag enn tidligere, sammen med Sandnesfirmaet, Active Elektro AS.

Godt samarbeid

– De to siste årene har vi vekslet på mannskap og lånt av hverandre, så det er helt naturlig at vi nå slår oss sammen. Vi har begge kvaliteter som utfyller hverandre, og vi ønsker å forsterke den gode posisjonen i markedet. Vi skal hjelpe gode kunder på samme måte som før, og håper at alle ser positivt på utviklingen. Vi beholder også lokaler, lager og vareutlevering på Nærbø, sier Aase.

Forener styrkene

– Vi tar de beste kvalitetene fra begge plasser, og sammen skal vi levere anlegg av god kvalitet slik at kundene blir hos oss. Vi vil være en god samarbeidspartner over mange år, slik at kundene bruker oss til flere oppdrag, og kommer tilbake neste gang. Det er viktig for oss å bygge gode kunderelasjoner, og ta vare på faste kunder. Maxi handlesenter er en av våre faste og gode kunder. Vi har hatt flere prosjekter for dem, og for tiden har vi ansvar for belysningen på det nye vinmonopolet, forteller daglig leder og en av gründerne i Active Elektro, Roar Reke.

Får nye lokaler

– Vi har vokst ut av lokalene våre, og gleder oss til å flytte inn i nabobygget når det står klar til sommeren. Her får vi nytt og stort lager med lettere tilgjengelighet for vareutlevering. Vi får også flere og større kontorer med adkomst til byggets fellesarealer og kantine. Vi håper å bygge gode relasjoner med de andre bedriftene i bygget og området rundt, slik at vi får fremtidige samarbeidspartnere. Da vi ønsker å jobbe mer mot industri og næring. Typisk arbeid som vi utfører for næringslivet er å bytte ut gamle armaturer til led belysning, da dette er mer miljøvennlig . Led armaturer har lenger levetid og lavere strømforbruk, samtidig som vedlikeholdskostnadene går ned, sier Reke.

Egen elektriker i øvre Sirdal

Active Elektro har lager og varemottak på Tjørhom i Sirdal, og en egen elektriker bosatt.

– Vår elektriker i Sirdal jobber for hyttefolket, og har effektiv og kortreist levering når folk trenger hjelp på hytten. Typisk arbeid han utfører er installasjon av varmestyring hvor kunden kan regulere varmen via en app på telefonen. Elbil ladere på hytten er også svært populært å få installert. Vi har nettopp installert ladeanlegg på et felles parkeringsanlegg for en hyttevelforening, forteller Reke.

  • Skrevet for papiravis – næringsavis

  • Oppdragsgiver Sandnesposten

  • Denne historien har en NYHET i seg, to som slår seg i sammen

Maren hjelper bedrifter å nå sine resultater

En utdannet journalist jobber med å bygge historier til sine lesere som gjør at de blir engasjert. Når Maren lager en artikkel for en bedrift bruker hun tid på å finne ut hvem er det som er de riktige leserne? Hva er det leserne trenger i sin hverdag? Hva vil bygge en interesse for Active Elektro ? Hun intervjuer bedriften for å være sikker på at det er en felles forståelse fra hva som forventes? Ingen vet mer om sin bransje og hva som er viktig budskap enn bedriftene selv.

Kundene vet hva som trengs

Ofte vet kundene selv hva som vil skape bedre resultater. Det er noe bedriftene jobber med hele tiden, det er deres argumenter for at kundene skal velge akkurat dem.

Så hva tenker du for din bedrift? Hva er det dere trenger å lage til din målgruppe? Hvor skal det presenteres? Facebook? Linkedin? papiravis? næringsavis?

Vil du vite mer?

Vi har laget et helt enkelt skjema til å fylles ut, og det gir Maren litt mer informasjon hva dere tenker. KLIKK HER for skjema