Våre Tjenester

Vi utfører en rekke tjenester innenfor markedsføring, fotografi og film

Kontakt oss
priser innholdsproduksjon
priser for filmer (eksempler)

Video

HELEN CHRISTIE THU ER VÅR HELT NYE VIDEOPRODUSENT. HUN KOMMER FRA BRASIL

Inndeler ikon

Ringrever jobber hardt for å finne bedriftenes historier som vil hjelpe deg på veien til ønsket resultat. For å klare det trenger vi å vite hva er dine daglige hindringer til å nå målet. Når vi ser hindringene, jobber vi med å lage planene som skal ta deg over hindrene.

Vår oppgave er å være historieformidler av dine historier. De forteller vi gjennom artikler, blogginnlegg, magasiner, filmer og kanskje podkast. Når vi har planene så er det ACTION som teller. Vårt mål er å juble sammen med våre kunder (helter) på toppen av målet.

logo-ringrever

Filmmaker & Markedsføring

NILS ARNE JOHNSEN, EN GAMMEL RINGREV, HAR JOBBET MED MARKEDSFØRING I MER ENN 30 ÅR. DE FØRSTE 25 ÅRENE I MEDIEHUSET AFTENBLADET. STARTET FOR SEG SELV I 2009.

Inndeler ikon

Ringrever tilbyr en rekke tjenester innenfor salg og markedsføring. Vi tilbyr hele tjenestespekteret fra utarbeidelse av strategi og gjennomførelse, til innholdsproduksjon. Vi kan anbefale din kanal mix samt gjennomføre kampanjer på sosiale medier.

Spør oss gjerne om

  • Strategi
  • Profilbygging
  • Generell rådgivning
  • Sosiale medier
  • Content Marketing
  • Festivalaviser/klubbaviser
Hvem er Ringrever (film)?

SOSIALE MEDIER – AVISER – STORYTELLING VIDEO – ADWORDS – STRATEGI – DRONEFILMER – FOTOGRAFI – INNHOLD – SALG

Film

BEDRIFTSPROFILER – STORYTELLING (VIDEO) FOR SOSIALE MEDIEKANALER – DRONEFILM – RINGREVER HAR DRONESERTIFIKAT, TEKNISK UTSTYR OG KOMTETANSE TIL Å LAGE FILMER FOR WEBSIDER OG SOSIALE MEDIER.

Inndeler ikon

Facebook filmer, og video snutter til ditt nettsted trenger ikke å være dyrt. Det er bedre å kunne lage mange filmer med god kvalitet og godt innhold som er tilpasset den plattformen du ønsker å presentere deg på. Ringrever konkurrerer ikke med de største byråene men tilbyr et konsept som gjør at vi med lave kostnader kan tilby flere filmer til en god pris. Vi mener vi gir veldig god verdi for pengene.

Nils Arne hos Ringrever har hjulpet oss med alt som har med markedsføring. Mange ganger i året lager han film for oss, og hjelper oss med sosiale medier. Vi vet at vi kan stole på jobben han gjør.

Odd Kåre Vedøy, OK VEDØY

Ringrever har vært med Klingsheim Hogst & Hage på sikkerhetskurs og filmet alle våre tjenester. Vi er godt fornøyd med jobben de har gjort.

Njål Folkvord, Klingsheim Hogst & Hage

Vår første film fra vår nye butikk på Klepp fikk over 50 tusen visninger. Det var vi kjempefornøyd med. Det funker. Ringrever har i tillegg laget artikkel og film til Bil i Rogaland, også den ga høy oppmerksomhet.

Sven Andre Kyvik, Kyvik Auto

Våre tjenester

VI TILBYR EN REKKE TJENESTER INNENFOR VÅRE KOMPETANSEOMRÅDER. TA GJERNE KONTAKT FOR EN NÆRMERE PRAT OM HVA VI KAN TILBY.

Inndeler ikon

Digitale kanaler

Print

Strategi

Journalist

Bedrift artikler

Til alle plattformer

Dronefilmer

Identitet/Bedrift

Til sosiale medier

logo-ringrever

Klar for en prat?

HAR DU EN GOD IDE VI KAN HJELPE MED?

Kontakt oss