Fotografi

LARS KRISTIAN AALGAARD ER VÅR FOTOGRAF MED LANG ERFARING FRA SPORTS OG PORTRETTFOTOGRAFI.

Ringrever leverer bilder til alle formål. Bilder til den nye bedriftsprofilen eller nye nettsider, event fotografering, portretter, eller bryllupsfotografering. Vår fotograf vil gi deg bilder som står ut i mengden og som oser av den gode følelsen.

logo-ringrever

Film maker & Markedsføring

NILS ARNE JOHNSEN, EN GAMMEL RINGREV, HAR JOBBET MED MARKEDSFØRING I MER ENN 30 ÅR. DE FØRSTE 25 ÅRENE I MEDIEHUSET AFTENBLADET. STARTET FOR SEG SELV I 2009.

Ringrever tilbyr en rekke tjenester innenfor salg og markedsføring. Vi tilbyr hele tjenestespekteret fra utarbeidelse av strategi og gjennomførelse, til innholdsproduksjon. Vi kan anbefale din kanal mix samt gjennomføre kampanjer på sosiale medier.

Spør oss gjerne om

  • Strategi
  • Profilbygging
  • Generell rådgivning
  • Sosiale medier
  • Content Marketing
  • Festivalaviser/klubbaviser

SOSIALE MEDIER – AVISER – STORYTELLING VIDEO – ADWORDS – STRATEGI – DRONEFILMER – FOTOGRAFI – INNHOLD – SALG

Film

BEDRIFTSPROFILER – STORYTELLING (VIDEO) FOR SOSIALE MEDIEKANALER – DRONEFILM – RINGREVER HAR DRONESERTIFIKAT, TEKNISK UTSTYR OG KOMTETANSE TIL Å LAGE FILMER FOR WEBSIDER OG SOSIALE MEDIER.

Facebook filmer, og video snutter til ditt nettsted trenger ikke å være dyrt. Det er bedre å kunne lage mange filmer med god kvalitet og godt innhold som er tilpasset den plattformen du ønsker å presentere deg på. Ringrever konkurrerer ikke med de største byråene men tilbyr et konsept som gjør at vi med lave kostnader kan tilby flere filmer til en god pris. Vi mener vi gir veldig god verdi for pengene.

Ringrever leverer Adwords-kampanjer, Facebook-kampanjer til oss og har også levert vår nettside.

Kenneth Reime, Servit Catering

Ringrever har vært med Klingsheim Hogst & Hage på sikkerhetskurs og filmet alle våre tjenester. Vi er godt fornøyd med jobben de har gjort.

Njål Folkvord, Klingsheim Hogst & Hage

Vi er meget fornøyde med våre nettsider. Ringrever var super-raske, og de utførte jobben profesjonelt og sørget for at våre nettsider fungerer på mobil-plattform og alle andre plattformer.

Sven Andre Kyvik, Stangeland Bruktbil

Våre tjenester

VI TILBYR EN REKKE TJENESTER INNENFOR VÅRE KOMPETANSEOMRÅDER. TA GJERNE KONTAKT FOR EN NÆRMERE PRAT OM HVA VI KAN TILBY.

Digitale kanaler

Print

Strategi

Bryllup

Portrett

Studio

Dronefilmer

Identitet/Bedrift

Til sosiale medier

logo-ringrever

Klar for en prat?

HAR DU EN GOD IDE VI KAN HJELPE MED?

Kontakt oss